Vér a széklettel. Mi lehet a probléma? :S
Figyelt kérdés
Először arra gondoltam, hogy megpattant egy ér, de elég sok vér volt.. És még reggel is folyt valamennyi, pedig akkor csak a kis dolgom végeztem. A következő nap kevesebbet ettem, hogy ne menjek vécére és addig begyógyuljon az ér, de utána megint jött vér is. Mitől lehet? Ha aranyaerem lenne tudnék róla, nem?2010. márc. 28. 17:50
1/5 anonim válasza:
AZONNAL menj el orvoshoz. Szélsőséges esetben ez vastagbélrák is lehet, de valszeg nem az. Csak azért mondtam, hogy lásd, nagyon komoly dolgok lehetnek a háttérben...
2/5 anonim válasza:
Az aranyér alattomos dolog, nem csak az jelzi, ha veszettül fájdalmas.
Ne szégyellj orvoshoz menni! Ő sokkal többet tud mondani, értelmesebbet, mint mi, itt.
Holnap délelőtt mindenképp menj el - vagy ma, ügyeletre.
Egyébként addig is, egyél több rostot [gyümölcs, zöldség], igyál sok-sok folyadékot, hogy a széklet puhább legyen, és ne sértse fel a végbélnyílást.
3/5 anonim válasza:
A friss piros vér alsó bélszakaszból történő vérzésre utal. Ki kell vizsgáltatni.
4/5 anonim válasza:
Ezt így azért nehéz lenne megmondani, de lehet a bél gyulladásos betegsége, bélelzáródás, végbélrepedés - polip stb. Menj el inkább orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2010. márc. 29. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!