Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
A mult heten hetfon elkaptam egy hanyas hasmenes virust.Tobbszor is epet hanytam,ment a hasam.3-4 napig keveset,de ettem es sokat ittam.Azota is neha faj s fejem,fura erzes van a hasamba es mintha faradtak lennenek az izmaim.Alig birom mozgatni oket.Valamint a menzesz se jott meg.Esetleg ennek lehetnek lelki okai?Az orvoshoz per pillanat nem akarok menni mertt ebbe a honapba is sokat hianyoztam.A lényeg hogy mi lehet? Igazi betegseg vagy lelki betegseg talan?14/L2016. jan. 26. 18:19
1/3 anonim válasza:
Ez igazi betegség. A fej fura érzése meg a fáradtság lehet a kimerültség, kiszáradás jele. A menzesz kimaradás ennyi idősen normális,de azt pl okozhatja stressz is. Ha jobban vagy fölösleges orvoshoz menni, de diétázni lehet érdemes lenne még picit és igyál folyadékot. Sokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Uhh ertem es korulbelul mikor mulik el ha rendszeresen iszom?
2016. jan. 26. 18:30
3/3 A kérdező kommentje:
Es a latas zavar ia kapcsolható a kiszaradashoz?
2016. jan. 26. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!