Hogy tudnék magamnak barátot szerezni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgyértem hogy én már nagyon sok srácba szerelmes voltam, de ők belém nem, és hogy hogy tudnám elérni, hogy valaki végre "meglásson"? Kicsit kövér vagyok, és habár szerintem nem valami szép, de azért nem is vagyok ronda. Hogy lehetne nekem valami normális pasit találni? Budapest XII. kerben járok suliba, am nem ott lakom, a környékünkön szinte senkit nem ismerek. Segítsetek, kérlek!!!
13/L
2010. márc. 28. 11:25
1/8 anonim válasza:
Még ráérsz.
2010. márc. 28. 11:27
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy vársz.
2010. márc. 28. 11:31
3/8 anonim válasza:
szia:)
mindenáron ne akarj szerezni, mert könnyen olyat találhatsz, aki nem szeret őszintén:)
nem vagy még lemaradva semmiről...tudom, hogy ma már nagyon fiatalon kezdenek fiúzni a lányok, de azért mert másnak van barátja, nem muszáj neked is:)
sőt, inkább légy büszke arra, hogy 13 évesen még nem volt 80 barátod, ez becsülendő dolog:)
és figyeld meg, hogy amikor nem is gondolnád belép az életedben egy nagyszerű srác, akire vártál:)
türelem, türelem:)
sok sikert:)
2010. márc. 28. 17:16
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Ez bíztató. :)
2010. márc. 28. 20:40
5/8 anonim válasza:
Szia! Elég fiatalka vagy még, bőven ráérsz még a pasizással. Különben semmi jó nem szokott kisülni abból, ha valamit görcsösen akarunk, ebben az esetben meg pláne nem. :) Lehet, hogy közhelyesen hangzik, de majd eljön az ideje ennek is. Csak élvezd az életet! :) Egyébként meg nem a hibák számítanak, hogy vannak rajtad plusz kilók stb. Az kit érdekel.. A hibák vannak és kész. Ha elhiszed magadról, hogy szexi vagy és az ujjad köré tudod csavarni a fiúkat, akkor úgy is lesz. Csak hidd el magadról! Hidd el, ez nem hülyeség :) A kisugárzás rettentően fontos. Ne akard görcsösen, csak várj, majd jön az igazi. :)
2010. márc. 29. 20:13
6/8 anonim válasza:
Megszépülni nem tudsz, de fogyni igen. Fogyj le, és meglátod, hogy körbedöngicsélnek majd. A szépségért szenvedni kell, sajna ez van.
2010. máj. 11. 22:20
7/8 anonim válasza:
én leszek a barátod! pont ilyen barátokat keresek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!