Megfáztam vagy allergiának nem múlnak a tünetei?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok, szedem a gyógyszert (Xyzal) már 4 éve, de olyan mintha kb 1 éve nem lenne hatása. Egyfolytában folyik az orrom. Elmentem háziorvoshoz, hogy talán másik gyógyszer kéne, erre ő azt mondja, hogy még nem lehetek allergiás, még nincs szezonja, biztos megfáztam csak. És el is küldött, hogy szedjek plusszba C vitamint és ennyi. Csak már nagyon zavaró, és szerintem nem lehetek egy éve folyamatosan megfázva. Szerintetek?2010. márc. 28. 01:07
1/1 anonim válasza:
Ezeket mond el az orvosodnak. Ő biztosan tud segíteni. Jobban ismeri az "előzményeket" Ő egyszerűbben feltudja tárni a gondokat. Minthogy itt parázz a helyes válaszra várva. hidd el tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!