Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A JWH (herbál, biofű) hallucin...

A JWH (herbál, biofű) hallucinogénnek számit?

Figyelt kérdés

Én amikor szívtam, volt hogy azt haluztam hogy egy idegen nő az anyám, és megálltam a biciklivel az út közepén és csak bámultam mint egy bolond, de fél perc után feltűnt hogy mi van, mentem tovább majd egy fát embernek láttam és nagyon beparáztam.

Volt hogy nem éreztem hőt, hogy nem tudtam felfogni ki vagyok, hol vagyok mintha a város ahol felnőttem egy idegen bolygón egy idegen város lett volna.

Volt hogy biztos voltam benne, hogy az emberek belelátnak a fejembe, hogy mindenki tud rólam mindent, hogy most mindenki rám figyel, az egész világ és nincs több titok, hazugság mert az elmém minden apró elrejtett kis zugával eggyütt nyitott könyv minden és mindenki számára.

Volt hogy azt hittem, hogy álmodok és teljesen olyan volt maga a tudatállapot is mint az álom.

Szerintem ezek elég durva dolgok, de a legdurvább maga az "érzés" amit nem lehet leírni.

Tehát az lsd-hez vagy más hallucinogénekhez képest ez mennyire erős hatású?

2016. jan. 21. 04:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a nőnek még kiabáltam is, hogy anyaaa. :D
2016. jan. 21. 04:43
 2/4 anonim ***** válasza:
csak annyira, mint a patkányméreg...
2016. jan. 21. 07:40
 3/4 anonim válasza:
Lehet akár hallucinogén is, amit én kifogtam az olyan volt hogy sétáltunk és meghosszabbodott tőle az utca mintha sosem akarna vége lenni, akárhogy megyek előre, az időérzékem is megváltozott persze közben, az elején még érdekes volt de azt baromira frusztráló. Jah és még az volt komoly amikor beütött elsőre, szép nyugisan elszívtuk, ültünk a betonon, gondoltuk elindulunk sétálni felálltunk, én mentem kb 20-30 métert aztán bummm, nah akkor azt hittem meghalok a mentő visz el, olyanok jöttek rám. Ezt már nem tudom szavakba önteni, felcserélődtek az érzékszerveim, vibrált a kép előtt, aztán fájdalmakat éreztem a testem különböző pontjain. Volt hányinger de csak alig jött ki valami, egyszer a víz vert le egyszer a hideg rázott. Nah meg a gondoloatok kb ugyanaz amit írtál mintha belémlátnának...nem tudtam eldönteni hogy amit kigondolok fejben azt valóban ki e mondtam vagy sem, később erre is ráparáztam. Úgy bolyongtunk mint a zombik, utcai csaptól utcai csapig gondoltam a víz majd segít valamennyit, kisétáltunk a vasútállomásra ott jött egy személyvonat, de kb mintha sosem akarna vége lenni olyat haluztam rá, haverom is rá volt állva elkezdtem néha rajta röhögni. De többségében nagyon rossz élmény volt, ez egy 1 éve volt azóta nem csináltam és nem is fogom. Kb 3-4 órát lehettünk így beállva. Ennyi...
2016. febr. 25. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Ismerős mind, amiket leírtál. Nekem a csontjaim fájtak tőle, leginkább a gerincem meg a medencém. Volt hogy alig tudtam megmozdulni annyira fájt.
2016. febr. 25. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!