Miért hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok, és valamiért pár hete hullik a hajam. Fogászatra is járok jelengleg. Van 2 kezelt fogam (az egyik már csak úgy van bent, hogy csak a gyökér van bent, a fog letört) (A másik is gyökérkezelt, és gyógytöméseket cserélgetnek minden héten, állítólag jövőhéten tesznek gyökértömést is ) + van egy dagadás az ínyemen felül mintha a gyökérnél lenne. (ez nem fáj) + egy pár hónapja be vannak kicsit duzzadva a nyirokcsomóim a nyakamon, áll alatt. Ezektől lehet a hajhullás?2016. jan. 18. 23:09
1/10 anonim válasza:
Fogászati gond miatt könnyen lehet. A nagyobb nyirokcsomók is gyulladásra utalnak. Esetleg mandulád ha van, nincs vele probléma?
2/10 A kérdező kommentje:
köszi! visszanő az a haj ami kihullott?
Am nincs baj a mandulámmal !
2016. jan. 19. 07:21
3/10 anonim válasza:
Elvileg ha csak emiatt hullik (mondjuk nincs hormonális gond még mellette), akkor szinte tuti, hogy visszanő :)
4/10 A kérdező kommentje:
hormonalis? :o nincs
2016. jan. 19. 16:34
6/10 A kérdező kommentje:
pl pajzsmirigy?
2016. jan. 19. 22:52
7/10 anonim válasza:
Igen, és még azzal is lehet gond, ha túl sok férfihormonod van. Sajnos én mindkettőből kaptam, de ezeknek rengeteg más tünete is van. Szerintem ne aggódj, a fog bőven elég egy hajhulláshoz. (Nekem a mandulámmal is volt gond és a műtét után tapasztaltam valamilyen szintű javulást, pedig nem ez a "fő gondom")
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hát igen.. most megyek kedden vissza a fogdokihoz.. úgy hullik, hogy előtte elvékonyodik..
2016. jan. 22. 22:26
9/10 anonim válasza:
Az enyémben is látok vékonyabb szálakat, főleg ami új haj, éppen nő vissza
Ezt okozhatja gyulladás, vitaminhiány, vashiány (amikor vashiányos voltam még több vékonyka hajam volt), meg a hormonok is...
Remélem, hogy nálad csak a fogprobléma van, végülis elég nyilvánvaló :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) vitamin,vas biztos hogy nem.. edzek és mind2őből szedek. előtte meg nem szedtem és nem hullott xD..
2016. jan. 25. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!