Hogyan szokjak le a körömrágásról?
Figyelt kérdés
4 éves korom óta rágom a körmön de nagyon intenzíven.Van amikor annyira rágom,hogy elkezd vérezni (tudom,ez nagyon undorító).Most már csak kb 5 mm körmöm van de az is elég csúnya és már ott tartok,hogy nincs mit rágni csak a bőrt (tudom,ez még undorítóbb).Már szerintem mindennel próbálkoztam,legjobban a keserű körömlakk vált be,de annak is kb. 1 két alatt nagyjából megszoktam az ízét és akkor is rágtam,ha rossz íze volt.Tudom,hogy ezek eléggé durván hangoznak,de ez az igazság és már nagyon zavar.Mellesleg miközben ezt írtam akkor is rágtam a (maradék) körmöm.2016. jan. 18. 20:55
2/5 anonim válasza:
Csináltass műkörmöt, azt aztán rághatod! Nem kell csili-villi, flancos akármi, egy sima francia műköröm is lehet, vagy annál is egyszerűbb és ha tilos a suliban/melóhelyen észre sem veszik.
Vannak műkörmösök akik kifejezetten rágott körömre csinálnak műkörmöt. Nem csak nőknek!
3/5 anonim válasza:
Sajnos csak az akarat kell hozzá.
Gondolj bele milyen undorító,szégyellnek kell a kezedet,ami nap mint nap az emberek szeme előtt van,használsz.
Ha majd lesz párkapcsolatod,hogyan fogod megfogni a párod kezét?
4/5 anonim válasza:
Sehogy. Mire 10 éves leszel magadtol abbahagyod.
5/5 anonim válasza:
Áttetsző körömlakkal kend be, az a leszokáshoz a kellemetlen íze miatt van akiknél, mint nálam is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!