Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan lehet venni aszkorbinsa...

Honnan lehet venni aszkorbinsav port?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaj, Kedveském! Engem nem fog a nyavalya, pedig már 40 elmúltam. :)

Nyomják a gyógyszergyárak csakugyan, de nem ez a fő bevételi forrásuk, hanem amikor a nyugdíjasok 70 százaléka a patikában hagy havonta 15-20 ezer forintot évtizedeken keresztül. És attól, hogy nyomják, gondosan ügyelnek arra, hogy nehogy annyit szedjenek az emberek, amivel esetleg krónikus betegségeket is megelőzhetnének már. Az meg igazán nem nagy kiadás, ha én 2 ezer forintért megveszem az éves C vitamin szükségletemet. Nézd, ártani nem árt, annak meg csak örülök, ha még használ is ekkora adag. Amúgy engem orvos gyerekkorom óta csak akkor lát, amikor a jogosítványom lejár.

Én nem mondom, hogy csodaszer, de szerintem Te sem tudsz még egy olyan vitamint, vagy bármit mondani, ami ennyire sokoldalúan támogatja a szervezetet, és ekkora szükség lenne rá a szervezetnek.

Abban igazad van, hogy a gyógyszerészek nagyon kedves, segítőkész emberek, és nem is velük van probléma, hanem azzal, hogy a gyógyszergyárak diktálják azt, hogy az egyetemeken mit tanítsanak, Te pedig azt szentírásnak veszed. Ez egy hatalmas üzlet, hatalmas érdekekkel a háttérben, de ezt már részletesen leírta Dr. Lenkei Gábor a Cenzúrázott egészség című könyvében.

2016. jan. 18. 19:36
 12/13 anonim válasza:
2016. febr. 9. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:

"Azert kivancsi vagyok, ki az, aki szemre kimer mondjuk 500mg, gyogyszerkonyvi tisztasagu aszkorbinsavbol fel grammnyit"

Ezt az uszító, demagóg hozzászólást... nagyon ostoba ember írta, az már biztos.

Nem kell szemre kimérni semmit.

Van adagolókanál, még a drogériákban kapható 100 g-os kiszereléshez is.

"Amugy savanyukaposzta, citrom, paprika... de az nem olyan trendi ugye"

MEgint a tudatlanság. Már előttem is leírták, hogy ezekből hány kilót kéne megenni, hogy meglegyen a napi szükséglet. Majd megnézem, te mikor eszel meg naponta több kiló citromot vagy paprikát.

"Megjegyzem meg szemermetlenul, hogy a napi szukseges mennyiseg (amire valoban szuksege van egy szervezetnek) az 50-60 mg"

Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.

Ekkora baromságot...

Az nem az a mennyiség, amire szükség van, hanem ami által elkerülhető a skorbut.

Ugye nem ez lenne a cél, hogy épp csak elkerüljük.

Ennyi erővel a napi 3 liter folyadék is hülyeség, mert napi 3 decivel is elkerülhető a szomjhalál.

Nagyon nagy butaságokat hordtál össze, csak ne lennél rá olyan büszke...

2016. ápr. 28. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!