Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pigmentfolt, napfolt (sötét...

Pigmentfolt, napfolt (sötét foltok) miért alakulnak ki és gyógyítható?

Figyelt kérdés

22 évesen jött ki először. Mondjuk sokat napoztam nyáron, de mindig szépen lebarnultam. Azóta hogy kijött 50 faktoros krémet használok nyáron is a fejemet óvom, jóval kevesebbet vagyok a napon.

Ha valakinek kijönnek ezek a sötét foltok, akkor élete végéig ki fognak jönni?

Miért jön ki egyeseknél, másoknál meg nem?

Lehet ezt örökölni? (anyum is foltos)

2010. márc. 27. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen ebben lehet egykis genetika is. DE holjönnek ki ezek a foltok ? Ezek a pigmentek pedig lehetnek leégéstől vagy a fiataloknál mint te hogy sprayt fúj magadra és megy a nyakadra is és kimész a napra és attól van:D vagyis nekem ezt mondta a bőrgyógyász mert nekem csak a nyakamon van, és hol előjön hol eltűnik ezzel keress meg egy bőrgyógyászt.És ott hámlasztást fognak csinálni amit hetente 2 szer kell meismételni.
2010. márc. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!