Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi időnként kel kakilni...

Mennyi időnként kel kakilni egy normális embernek aki atlagosan étkezik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 08:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
inkább minél többet mozogsz annál többet eszel, és emiatt annál többször kell, szerintem :)
2010. ápr. 5. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Pont most láttam a Videoklinika élő adásában, napi 2-től kétnaponta 1-ig normálisnak tekinthető. De arra oda kell figyelni, ha valakinek egyik napról a másikra megváltozik az addigi gyakoriság.
2010. ápr. 6. 15:15
 13/16 anonim válasza:
Azt mondta az egyik orvostanitom h minden reggel kávé utan kell h elmenyen az egyén a nagy dolgára,ugyh kábé naponta 1x,2x...ami engem illet nekem mar ramjott a sok infotolo a cifra...ugy h pá...
2010. ápr. 6. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

"Azt mondta az egyik orvostanitom h minden reggel kávé utan kell h elmenyen az egyén a nagy dolgára"

Ez is jellemzi az orvosok szellemi színvonalát, az már nem is ember aki reggel kv nélkül is fel tud kelni ugye? :)

2010. ápr. 6. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy aki nem kávézik, az meg tartogassa évekig? :)

Miért nem már mindjárt a cigivel jött?

Szerintem meg akkor kell menni, ha jön az inger. Ismerek 1-2 embert, aki ül reggelenként a WC-n gyöngyöző homlokkal, mert ugye produkálni kell, mert "az a jó", csak éppen nincs, ami jöjjön. Aztán, amikor negyedóra után megszüli a cseresznyenagyságú produktumot még igazolva is látja az elméletét.

2010. ápr. 6. 21:14
 16/16 anonim válasza:

Bár régi kérdés, de naponta max 3x, ha nincs minden nap, azért 2 naponta legyen.

Kávé után tényleg könnyebb elmenni, de mi van azzal, aki nem kávézik….

Meg nem árt, ha nagyjából ugyan olyan napszakban van és nem pedig össze vissza

13: jó kaksit utólag is

2023. ápr. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!