Az mennyire gáz, ha vékony vagyok, és edzőterembe megyek a sok kigyúrt állat közé?
167cm magas vagyok,és 47kg,szóval mondjuk úgy,hogy eléggé vékony vagyok.
Azért szeretnék edzzeni,mert sok embertől megkaptam már,hogy milyen "kis vékony vagy" és ez akkora feszültséget halmozott fel bennem,hogy eldöntöttem,hogy ezen változtatok.
Ne nézd le őket (állat), és ők sem fognak.
Biztos segítőkészek. Ők is kezdték valahol.
Nem gáz! Elég sok kis vékony testalkatú emberke jár a konditerembe, és senki nem foglalkozik velük.
Csak ne kezdj 1 hónap után a tükör előtt feszíteni az izmaidat, mert ha a többiek meglátják vigyorogni fognak, vagy lesz aki jó hangosan kiröhög.(volt rá példa)
Ne foglalkozz vele, van egy célod, nem?
Aki normális, az nem néz le, aki nem, az meg le van magasról.
Van, aki dagadtan kezdte ott, ez ilyen. A fő, hogy fejlődj, megtanuld, hogy mit hogyan kell csinálni, legyen kitartásod...
A testépítésben sok ilyen kérdés van, s a gyk-n általában is sok kérdés arra utal, hogy az emberek be vannak sózva, hogy jajjj mit gondolnak, nem gáz, nem ciki, jujjj.
Ne foglalkozz ezzel. Teljesen szuper, hogy edzeni akarsz, rád is fér nyilván s mindenki volt kezdő, ez normális. OK, van, aki végigsportolt ifjúság után kezd a teremben, de közel sem mindenki, nem gáz.
Az a gáz, ha otthon üldögélsz és semmilyen izmodat nem terheled sose s középkorúként már alig tudsz megmoccanni :D
Hasonlo alkat vagyok, ugyanezzel a problemaval (gunyolnak miatta). Ha a kozelben laksz, nem lenne kedved egyutt elkezdeni az edzest velem? :3 talan kettesben konnyebb, tudnank egymast biztatni.
23, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!