Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mennyire gáz, ha vékony...

Az mennyire gáz, ha vékony vagyok, és edzőterembe megyek a sok kigyúrt állat közé?

Figyelt kérdés

167cm magas vagyok,és 47kg,szóval mondjuk úgy,hogy eléggé vékony vagyok.

Azért szeretnék edzzeni,mert sok embertől megkaptam már,hogy milyen "kis vékony vagy" és ez akkora feszültséget halmozott fel bennem,hogy eldöntöttem,hogy ezen változtatok.

2016. jan. 14. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A sok "kigyúrt állat" is elkezdte valahol. Plusz konditerembe nem csak azok vannak.
2016. jan. 14. 22:24
 2/8 tothp ***** válasza:
Hát nem azért mész oda, hogy kigyúrt légy? Le kell őket tojni. Lenyomni az edzést aztán majd néznek egy fél év múlva. Akik a legjobban fikáznak, azok voltak a legnyeszlettebbek, mikor ők voltak kezdők. Akiben meg van segítőszándék, az segít is nem csak kritizál.
2016. jan. 14. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne nézd le őket (állat), és ők sem fognak.

Biztos segítőkészek. Ők is kezdték valahol.

2016. jan. 14. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Elég sok kis vékony testalkatú emberke jár a konditerembe, és senki nem foglalkozik velük.

Csak ne kezdj 1 hónap után a tükör előtt feszíteni az izmaidat, mert ha a többiek meglátják vigyorogni fognak, vagy lesz aki jó hangosan kiröhög.(volt rá példa)

2016. jan. 14. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, van egy célod, nem?

Aki normális, az nem néz le, aki nem, az meg le van magasról.

Van, aki dagadtan kezdte ott, ez ilyen. A fő, hogy fejlődj, megtanuld, hogy mit hogyan kell csinálni, legyen kitartásod...

A testépítésben sok ilyen kérdés van, s a gyk-n általában is sok kérdés arra utal, hogy az emberek be vannak sózva, hogy jajjj mit gondolnak, nem gáz, nem ciki, jujjj.

Ne foglalkozz ezzel. Teljesen szuper, hogy edzeni akarsz, rád is fér nyilván s mindenki volt kezdő, ez normális. OK, van, aki végigsportolt ifjúság után kezd a teremben, de közel sem mindenki, nem gáz.

Az a gáz, ha otthon üldögélsz és semmilyen izmodat nem terheled sose s középkorúként már alig tudsz megmoccanni :D

2016. jan. 14. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasonlo alkat vagyok, ugyanezzel a problemaval (gunyolnak miatta). Ha a kozelben laksz, nem lenne kedved egyutt elkezdeni az edzest velem? :3 talan kettesben konnyebb, tudnank egymast biztatni.

23, L

2016. jan. 14. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
má mér lenne gáz? az emberek azért mennek edzeni,hogy jobbak legyenek. Senki sem szuletett ugy ,hogy 200kg-vel guggolt és 250-et huzott fel. Sokesetben a kigyurt állatok segítenek is, mondjuk attol fugg milyen terembe mész... Viszont mielott elkezdesz edzeni érdemes utánanézni dolgoknak,hogy ne csinálj hulyeségeket és esetleg véletlenul le ne sérulj. Olvass utánna neten alapismeretek stb... Sok sikert az edzéshez!
2016. jan. 14. 22:54
 8/8 anonim válasza:
Kinéznek? Hát nagy kaland. Nem fog senki se bántani, csúfolni ez már nem az óvoda. Jobb termekben meg van állandó személyi edző aki éppen segíthet neked, látja, hogy kezdő vagy és segít a helyes gyakorlat elvégzésében. Persze nem fog ott állni melletted míg edzel és nézni ahogy edzel.
2016. jan. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!