Hova menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Legalább tíz éve nem voltam orvosnál. Jelenleg egyetemista vagyok a fővárosban, a kollégium az ideiglenes tartózkodási helyem, egyébként vidéken lakom. Pár napja puffadok, és véres a székletem. Nem nagyon tudom, hogy működik ez. Elmehetek akármelyik háziorvoshoz, aki ad beutalót szakrendelésre? Illetve kb mikorra kapnék időpontot? Mert hogyha hónapok (az egészségügyi rendszer állapotából kiindulva) akkor inkább elmegyek magánrendelésre vagy nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. jan. 12. 12:12
1/1 anonim válasza:
Oda kell menned, ahol leadtad a TAj kártyád annak idején,
vagy elmész az ideiglenes lakcím szerinti háziorvoshoz és megkéred, hogy kérje át a kartonodat, mert hozzá szeretnél járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!