Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez valami betegség lehet? Ha...

Ez valami betegség lehet? Ha igen kihez forduljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Mar egy jo ideje alig tudom kialudni magam, keson is alszom el akarmennyire is vagyok faradt , egesz nap kimerült vagyok es nagyon ingerlekeny , van hogy napogik azt erzem hogy nem akarok beszelni senkivel De van amikor a suliban tok jol erzem magam a barataimmal de itthon nagyon nyűgös vagyok es alig beszelek a szuleimmel mert "nehezemre" esik nekik valaszolni (a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom nem a rossz kapcsolat miatt nem akarok veluk beszelni ). Sokszor fáj a fejem is. Valamikor nagyon sokat eszek addig ameddig rosszul nem leszek de van amikor szinte alig kapok be valamit... Néhány "tünet" nem függ ossze de ezek amiket talasztaltam mit csinaljak hogy jobb legyen ? Mi lehet a bajom ?

2016. jan. 11. 01:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Mondjuk olyan tizenévesre tippellek.

Vérnyomásod nem túl alacsony?

Lehet vitaminhiány, vashiány is az oka a nagy fáradtságnak. Eszel elég friss zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást stb vagy csak mindenféle vackot?

Az is érdekes lenne, hogy mióta tart ez az állapot, mert csak azt írtad, hogy már egy jó ideje. Ha csak most a tél beálltával észlelted ezt, és nyáron nem volt ilyesmi, akkor szerintem ez normális, egyszerűen a sötét és a hideg miatt az emberek is nyűgösebbek. Én is most télen sokkal aluszékonyabb vagyok, későn kelek, korán fekszem, nincs napfény, ami kihúzna az ágyból:)

Ha ilyen összevissza eszel, ahogy írtad, akkor a vércukor-ingadozás válthat ki ilyen tüneteket. Próbálj rendszeresen enni, többször kis adagokat.

A fejfájás is lehet vérnyomás vagy vércukor ingadozás jele.

2016. jan. 12. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok es mar 2 eve van ez telen nyaron... nem eszek vackokat de gyumolcsot zoldseget nagyon nem szoktam enni ugyhogy lehet, hogy vitaminhianyrol van szo... koszi a valaszt :)
2016. jan. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!