Az baj ha nem műtetem ki az orrpolipot? Nincs eldugulva az orrom.
Figyelt kérdés
Ha nem szedetem ki,lesz további szövődménye?2010. márc. 26. 14:50
1/6 anonim válasza:
Ha egyelőre nem okoz zavaró tüneteket akkor nem kell megműteni.
2/6 anonim válasza:
Én a helyedben megműttetném! Jó, lehet nem komoly( reméljük), de azért jobb nem játszani vele! Ha nem is mész neki a műtétnek, rendszeresen járj vele ellenőrzésre!!
3/6 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy gyakori ellenőrzés kell ,mert elrákosodhat. Egyébként a neten is ezt írják. Szóval vagy műtét vagy gyakori orvoslátogatás.
4/6 anonim válasza:
Én kiszedetném, még akkor is, ha nagy az esélye, hogy visszajön.
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. Szerintem műttesd meg! Nem megijeszteni akarlak, de hallottam olyat, hogy vki ebbe halt bele.:(
6/6 A kérdező kommentje:
hát elmegyek a füll-orr-gégészetre,és majd az orvos ajánl valamit.de nem szeretném megműtetni
2010. márc. 27. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!