Vagdosásról le lehet szokni?
Most vagyok 16 éves,és 13 éves korom óta vagdosom magam,akkor amikor rosszul érzem magam,ha rossz dolgok történnek velem.
Most csak az érdekelne,hogy ez is egy olyan tini hülyeség ami majd elmúlik,vagy ezt későbbiekben,akár felnőttként is alkalmazni fogom,amikor problémám lesz?
Le lehet szokni...
Én is vagdosom magam. Igaz én nem akarok leszokni de le lehet!
Nekem egyszer úgy sikerült hogy az összes pengémet kidobtam és eltereltem a figyelmem!! Remélem tudtam segiteni.☺
Gondolj bele, hogy mennyit dob az emberen, ha szép, hibátlan bőre van. Nos, Te épp ezt rontod el saját magadon. Később, amikor már leszoktál erről a meglehetősen buta dologról, nagyon fognak bántani a hegek.
Ezzel semmilyen problémát nem oldasz meg, sőt, inkább csak ártasz saját magadnak.
Természetesen, ha akarsz, le tudsz róla szokni. Keress olyan elfoglaltságot, amiben sikereket érsz el előbb - utóbb, esetleg menj el pszichológushoz, keress új barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!