Kipirosodott a szám körül a bőr, a szám széle alatt és a szájzugnál. Mit javasoltok?
Pár napja már egész durván kiszáradt a számszéle, kezdett szinte már hámlani a bőr róla, szakadtak le a bőr darabkák, meg be is vérzett...szőlőzsír meg a nivea nem tudom milyen szájkenőcs nem használt. Ma voltam gyógyszertárban és kaptam valami körömvirág meg propolisz keverék krémet, azzal bekentem, a számszéle oké. Már nem fáj, valahogy kezd is kinézni..de durván bevörösödött a szám körül, pontosabban a szám széle alatt..közel egy centis vastagságú csíkban, meg a szám két szélénél is, azt hiszem szájzugnak nevezik. Ott egy-egy nagyobb piros folt van.
Durván éget, ha mozgatom a szám fáj, piros, meleg, és a szám alatti piros csík az megduzzadt..
A krémet az előbb amikor észrevettem mi is van, gyorsan letöröltem.
Mit csináljak ?..holnap munkába kell menjek, pontosabban reggel..így meg nem akarok menni :/
Úgy néz ki mintha csúnyán ellenne kenve a rúzsom...fiú vagyok, szóval értitek :/
Képet is mellékelek ha úgy jobb.
Sürgős lenne :( nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!