Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Szúr, fáj a gyomorszájam!...

SOS! Szúr, fáj a gyomorszájam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem bírok kiegyenesedi ha felállok, nem bírok hanyatt felüdni, ha oldalt fekszem elviselhető, de bszottul fáj. Nem görcsöl, nem nyom, nem szúrkál, csak szúr folyamatosan egyforma erősséggel. Vettem be fájdalomcsillapítót, jó szokott lenni, de ezt nem mulasztotta el. Kb másfél órája va és semmi más tünetem nincsen. Az is ngyon érdekel, mitől lehet meg minden, de attól nem fog elmúlni, hogy tudom, szóval..mit kezdjek vele? Valaki help.. ://

2016. jan. 6. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Hívd fel a teledokit.

(06 1) 461 15 99

[link]

2016. jan. 6. 19:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hog van ilyen! Köszi! Felhívom.
2016. jan. 6. 19:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Jelnleg minden munkatársunk foglalt, várjon türelemmel.. 5 perce ez megy, szóval lerakom. Később újra próbálom, de nincs kedvem ekkora telefonszámlát fizetni, úgyhogy ha addig is van valakinek ötlete az legyen szíves, és írja meg.
2016. jan. 6. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Azért nem akartam javasolni semmit, mert ilyen fájdalomnál nagyobb baj is lehet. Volt, hogy szívinfarktust diagnosztizálták gyomorfájásnak. De egy kilyukadt fekély se piskóta.

Régen nekem is sokat fájt a gyomrom, Quamatel-t szedtem rá, és Rennie-t.

Szerencsére már ritkán fáj.

Van másik szám is. Automata: +36 (1) 317 2111

2016. jan. 6. 20:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd mindjárt. Nekem sosincs semmi bajom és kétlem, hogy hirtelen kilyukadt volna a gyomrom, vagy mit tudom én.. Viszont most olvasom, hogy lehet a stressztől is.. Nagyon stresszes vagyok, rohadt stresszes az életem, de akkor is.. Ilyen nagyon fájna tőle? Én ezt nem tudom igazán elhinni. Neked mi a véleményed erről? Közben megpróbálom még ezt felhívni.
2016. jan. 6. 20:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Erre azt mondta, hogy előfizető nem kapcsolható, de a másikat végre felvették és azt mondta a nő, hogy ezek alapján elsősorban azt javasolja, hogy vegyek be gyomorégésre való gyógyszert, és várjak. Magamtól is eszembejuthatott volna, de nem tudtam már gondolkodni. Most kíváncsi leszek. Ő is a Rennie-t mondta, nekünk az nimcs itthon, csak mit tidom én mi a neve, most nem veszem ki mégegyszer a dobozból (ha valakit valaha érdekel, szóljon, leírom) német gyógyszer, de lényegében ez is olyan, gyomorfájásra, gyomorégésre van (és nem ezzel kezdtem -.-'). Szóval most majd kiderül. Majd megírom, jobb lett -e hátha valakinek lesz hasonló baja. A stresszes kérdésre meg még mindig várom a válsz(oka)t.
2016. jan. 6. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
A stressztől fájhat, de azt is a gyomorsav okozza. Évekig szenvedtem vele, gyomortükrözésen is voltam, de ott minden oké volt. Meg bizonyos ételektől fájt, pl. paradicsomszósz. Volt, hogy hetekig csak tejet és háztartási kekszet ettem. A stressz hosszútávon még gyomorfekélyt is okozhat.
2016. jan. 6. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon f**za.. Most olvastam erről a stresszkezelésről ami a csapból is folyik mostanában... Hát kb. nekem ez olyan, mint ha azt mondanák, menjek a holdra meg vissza, sőt az jó de kivitelezhetetlen, ez meg inkább csak szimplán kivitelezhetetlen, úgyhogy marad a frontin, amit egyébként szeretek bevenni ha szétb**z az ideg, és jót is tesz nekem úgy érzem, szóval holnap váltok is ki új dobozzal, mert elfogyott, pedig már tegnap is kellett volna..szóval ja.. Olvastam most ugyanott, hogy a stressz milyen szinten legyengíti a szervezetet és magas vérnyomást és trachikardiát is okoz, hát nekem ez meg is van, mert kb. egy 60 éves ember tovább bír sétálni megállás nélkül, mint én.. Domb tetején lakunk, mire feljövök hányingerem van, csorog a víz a hátamon és kiugrik a szívem...stressz..ja. Mindegy, amúgy még mindig nem múlt el a gyomorfájásom és nem is enyhült, de már le is szarom, nem tudok mit tenni csak várni ezek szerint... Csak már ettől is kikészülök.. Rohadtul fáj és mondom ezt úgy hogy jobbn bírom, mint az átlag.
2016. jan. 6. 21:14
 9/12 anonim válasza:
En mar 17 eves korom ota gyomorbajjal kuzdok (epe, gyomorfajas , gyomorsav, kezdo gyomorfekely, 2x tukroztek ) es igen valoban a stressz okozza legfokebb ha hiszed ha nem de nalam is igy volt , aztan meg attol fugg mit eszel javasolt a dieta, mindent csak fove parolva fuszerezes nelkul, zsiradek nelkul, illetve ne legyen tul zsiros, es a savas hatasu gyumolcsot zoldseget se szabadna enni, gyumolcsot csak megfozve,nagyon rossz az biztos de mikor en is elkezdtem a dietat szigoruan betartottam zsir nelkul ettem mindent akkor meg kaptam egy olyan epe gorcsot vagy nem is tudom minek hivjam nagyon rosszul lettem akkor meg az volt a baj hogy nem volt mit dolgozzon az epe mert nem ettem zsirosat de ha zsirosat eszek meg a gyomrom faj ugyhogy egyutterzek veled mert nem jo ez sehogy sem, probaljd meg dietazni hatha segit es igen a sima keksz felszivja a savat, vagy ha rosszabodik az allapotod meg menj el orvoshoz, vagy probalj meg szedni gyogynovenyekbol nyugtatot nekem ez is segitett a stressz miatt vagy a pszihologus igen oda is jartam...
2016. jan. 10. 22:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Heh..pszichológus :D jobb vagyok mint bármelyik :D csak az a gond hogy magát a problémát kéne megszüntetni és nem megtanulni nyugiban együttélni vele.. Én ezt szemellenzésnek hívom, nem stresszkezelésnek :D

Hát ja..marad a nyugtató. Az itt kapható gyógynövénykészítmények nekem sajnos nemigen használnak. Nem vagyok valami gyógyszerpárti..ezért sem úgy tekintek a frontinra, mint gyógyszer meg nem is minden nap eszem ahogy "szokás" mer úgy szartsemér szépen szólva, de ha olyan a helyzet megeszek 4és 15 szem között valamennyit (helyzetfüggő) és máris flash a világ :D

Meg hát van még ami életbentart (meg ami lassan kinyír :DD) úgyhogy nem kell engem félteni..így utólag belegondolva nem is akkora csoda hogy fájt a gyomrom, inkább az csoda, hogy csak a gyomrom és hogy csak múltidőben.. :))

Nem egy gyakori dolog ez nálam.. Diéta..hm.. Csak nem tudom, mit diétázzak, mert menzás rendelt ebédet eszem főtt kajaként de csak hétköznap (ha épp ehető) meg néhanapján gyorskaját, ezen kívül meg szendvicset és hello. Szóval mindegy is :) This is the life in hungary. :D Nem mondhatom, hogy 'és én valaha egy normális ember voltam' mert ez nem lenne igaz, viszont sokan mondhatják, akik ma ott (vagy majdnem ott) tartanak ahol én.. Szóval jobbulást és kitartást és költözz el az országból ha teheted xD ;)

2016. jan. 11. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!