Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha visszatérö...

Mit tegyek ha visszatérö hátfájdalmaim vannak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, dolgozok és az elmúlt napokban nagyon elkezdett fájni a hátam és ennek következtében a mellkasom is és fájdalmaim vannak föleg amikor levegöt veszek (talán idegbecsípödés miatt???)...nem hiszem, hogy a munkám miatt van, mert fizikailag nem megterhelö számomra...viszont régebben voltam masszörhöz, aki megállapította, hogy gyerekkoromból származó gerincferdülésem van. Elötte meg csontkovácshoz is voltam, akinek a kezelése ugyancsak jol esett de azota kényszeresen "ropogatatnom" kell a hátam meg a nyakam :( nem tudom mit tehetnék, nagyon fáj... :( valaki valami tanácsot tudna adni ? ? ?
2010. márc. 25. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Az akut fájdalmon tudok segíteni, ha eljössz hozzám, írjál privit, ha segíthetek. A masszázs olyan dolog, amit azért ismételgetni kell valamennyi időnként, ha fájdalmaid vannak, tehát nem tesz rendbe egy életre. Viszont ha gerincferdülésed van, akkor célszerű gyógytornába kezdeni, illetve rendszeresen úszni, ez jelentheti a hosszú távú megoldást.

Gyógymasszőr

2010. márc. 25. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha levegővételkor fáj, nem lehet inkább a tüdőd a ludas?
2010. márc. 25. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
elmeletileg biztos lehetne csak akkor azt nem ertenem hogy miert pont akkor jelentkeznek azok a fajdalmak amikor a hatfajas...meg olvastam arrol hogy amikor a hatizmok el vannak gyengulve,nem tartjak rendesen a gerincoszlopot,aminek kovetkezteben a csigolyak kicsit kicsuszhatnak a helyukrol es ezek idegeket nyomhatnak ami a fajdalmakat okozhatja :S szoval ezert gondolom hogy a hatam a ludas inkabb...
2010. márc. 26. 07:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Pontosan az izmok állapota, amin masszázzsal, úszással, gyógytornával segíteni lehet.
2010. márc. 27. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!