Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet velem a baj? Mit tegyek?

Mi lehet velem a baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, eddig életvidám voltam boldog. A szüleim 1 éve elváltak. Mostanában nagyon nemérzem magam jól minden dolog érzékenyen érint, sokat sírok de nem emiatt hanem ha pl összeveszek valakivel. A barátommal 2éve vagyok együtt, pont abban a korszakomban vagyok amikor mellettem kéne állnia szeretetre van szükségem de az utóbbi időkben nem igazán érdekli mivan velem. sokat sírok miatta, de nemakarom elveszíteni. A legjobb barátnőmmel is kicsit összevesztem, nincs kihez fordulnom. Nem igazán mondhatom hogy sok barátom van mert már sok emberben csalódtam. Magányosnak és letörtnek érzem magam.
2010. márc. 25. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Most egy kicsit a mélyponton vagy! A barátoddal 2 éve vagytok együtt, ő is szinte gyerek még meg te is. Tudod a srácok ilyen idős korban pont úgy nem találják a helyüket a világban mint te. Nem tudom édesanyáddal milyen a kapcsolatod, de van hol laknod, nyugalomban élsz,szerintem nincsenek napi veszekedések közöttetek és ez nagyon fontos. Ne vegyél mindent ennyire a szívedre.Az sem biztos, hogy a barátod melletted fog kikötni egy örök életre, hiszen még tinik vagytok. Vagy az idegesíti, hogy te mindenen csak sírsz,holott nincs is olyan nagy baj, mint ahogyan azt te felnagyítod.Gondolkozzál el a saját magatartásodon, az is lehetséges pontosan te űzöl el magad mellől sok mindenkit.
2010. márc. 25. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nehéz lehet neked. Én azt tanácsolom, valakivel próbálj beszélni az érzéseidről, az sokat segít. Mellé találj valami hobbit ami lefoglal és nem agyalsz annyit a problémáidon. Nem ciki pszichiáter segítségét kérni, a mai világban ez már mindennapos. De ne keseredj el, biztos van olyan a közeledben akivel meg tudod beszélni a rossz dolgokat is! Fel a fejjel!!!
2010. márc. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!