Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmenjek orvoshoz ezzel?

Elmenjek orvoshoz ezzel?

Figyelt kérdés

Reggel, mikor mentem a suliba, rosszul léptem és 'kifordult' a lábfejem. Akkor rettenetesen fájt egy pillanatig, majd pár másodperc múlva elmúlt. Legyalogoltam a buszhoz, mentem az iskolába, és akkor egyáltalán nem fájt.

Majd egyszer nemtudomhanyadik óra végén mikor kicsöngettek, feláltam a padból, ráálltam a lábamra és iszonyatosan fájt.

Most is fáj. Az izületnél. Be van dagadva. Tettem rá vizesborogatást.

Jól tettem? Nem kell ezzel orvoshoz menni? Nincs nagyobb gond?

És amúgy terhes vagyok?

2010. márc. 25. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Jegeld. Ha nem javul reggelre menj dokihoz. ( Nekem egyszer eltört a lábfejemben egy csont, de azt hittem csak rándulás és csak másnap mentem :) )

Ja, és terhes vagy.

2010. márc. 25. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Bakker terhes lett a lábad?:) A doki sem csinálna vele semmit.Tedd fel, ne lógjon, mint te a suliból,és borogasd állott vizes ruhával.Majd csak lesz vele valami.
2010. márc. 25. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, polcold fel és jegeld patikai jégzselével vagy bontatlan mirelit zöldborsóval, csak tegyél alá egy vékony ruhát, ne direkt a bőrre jegeljél.
2010. márc. 25. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként fiú vagy lány vagy? (Nem mintha nem lennél így is, úgy is terhes.)
2010. márc. 25. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:

16/F

De attól még lehetek terhes, nem?

Arnóld svárcenegger is az vol:D

2010. márc. 25. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
és amúgy mostmár időnként zsibbad is egy kicsit a lábfejem.
2010. márc. 25. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most viccen kívül mondom, de a lábtörésem is úgy történt, hogy maga alá fordult a lábfejem. reggelre majd szép hullazöld színe lesz.

2010. márc. 25. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ínszalag szakadás úgy gondolom, mivel később kezdett el fájni. Mindenképp menj el orvoshoz. Ma!
2010. márc. 25. 15:23
 9/10 Dákó Ádám ***** válasza:

Én is jártam így, el is mentem balesetire, ahol jó pár óra várakozás után elküldtek a francba, mondván, vizes ruházzam. Telt-múlt ez idő, már rá is tudtam állni, meg minden, erre kapok egy levelet (gyorspostán), hogy menjek be ahhoz a dokihoz, aki a múltkor elhajtott, mint a legyet. A szimpatikus r.ohadék közölte, hogy akkor már most foglaljunk műtétre időpontot, mert ők a leleteket mielőtt kidobják átnézik, és hát nekem akkor nem vették észre, de nekem meg kell erősíteni az ínszalagomat (???)

Miután felemlegettem neki az összes női felmenőjét rávágtam az ajtót, azóta se találkoztunk.

Ja, és szerintem terhes vagy. :)

2010. márc. 25. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet olyan nagy baj,dehát nem vagyok orvos szóval nemtudok semmi tanácsot adni,csak azt,hogy borogasd, és leközelebb vigyázz jobban :D

16/L

2010. márc. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!