Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen alacsony?...

Gunterh kérdése:

Miért vagyok ilyen alacsony? 152 cm 38 kg 9. Osztályos 14 éves.

Figyelt kérdés
többet kell egyek? Valamit kell sportoljak? Mindket batyam nagyon magas de akkor en miert nem?

2016. jan. 2. 20:31
 1/7 anonim válasza:
lány lehetsz gondolom
2016. jan. 2. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz ad valami olyan vitamint amitől összeszeded magad,mert a magasság oké,de 38kg????
2016. jan. 2. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert az emberi test nem szabványos. Attól függ mit örököltél, vagy milyenre sikerültél. A magasság nem az evéstől függ.
2016. jan. 2. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány vagy?

Milyen magasak a szüleid,főleg a veled egynemű?

Ha fiú vagy tegyük fel hány éves korukba nyúltak ők meg,a bátyáid?

Serdülsz már?

Általában a gyerekek a velük egynemű szüleik magasságát öröklik,sokszor a fiúk még magasabbak is lesznek mint az apjuk,nagyon ritkán viszont előfordul hogy más rokonuk,elődjük(nagymama,nagy papa,nagy bácsi stb)génjeiket öröklik akár és ekkor lehet hogy a magas szülőnek alacsony gyereke lesz,de ha az anya későn szül,vagy terhesség alatt beteg volt,akkor is néha az utód kisebb lesz

2016. jan. 2. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok apám is magas anyám viszont alacsony
2016. jan. 3. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor lehet anyukád génjei dominálnak.

De megkérdezted apukád,tesóid ők mikor kezdtek serdülni,megnyúlni?

Lehet ők sem voltak 14 évesen magasak.

Serdülés már elkezdődött,a magasságon kívül más is a korodhoz képest fejlettlen még?

Vannak olyan fiúk is akik sokáig egész alacsonyak és 16 éves koruk fele hirtelen megnyúlnak,megférfiasonak lehet veled is így lesz.

(Viván ezt a Random Marcit láttam,nem bírom a gyeteket,de 15 évesen egy törpe volt,16 évesen még mindig akkora mint a csajok és most láttam épp jó sok év után,hát meglepődtem milyen magas lett)

2016. jan. 3. 16:17
 7/7 anonim válasza:
Na hány cm lettél 2023ra?
2023. márc. 24. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!