Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » ENNEM KELL. Hát mit csináljak?

ENNEM KELL. Hát mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap is ez volt. Rámjött a zabálhatnék, megettem három szelet sütit, egy zsömlét töpörtyűvel, három szelet kenyeret vastagon majonézzel és párizsival. Aztán persze ki kellett hánynom. Milyen dolog már, hogy ennyit eszek.

Ritkán van csak ilyen falásrohamom, nem is értem, miért van most MEGINT, de mindjárt bedilizek. Ott van a rengeteg kaja a hűtőben, a csipsz, és annnnnyira szeretném mindet megenni, hogy ha nem tartanám magam erőszakkal a széken, biztos megennék mindent 10 perc alatt. Aztán meg kihánynám, persze.

Nem vagyok anorexiás vagy bulimiás, és a menj pszichiáterhez!-válaszokat mellőzzük is, mert járok, igaz más miatt, de járok. Az lenne a kérdésem, hogy hogy ne egyem meg azt a rohadt sok kaját anélkül, hogy megbolondulnék. Általában jól bírom a fogyókúrát, csak néha jön rám ilyen ehetnék, de ez borzalmas.

2010. márc. 25. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Rámis törnek néha ilyen rohamok, bár korántsem eszek annyit, hogy utána hányassam magam. Legjobb, ha ilyenkor mondjuk elmész otthonról vagy lefoglalod valamivel magadat, esetleg nézel vmi undorító dolgot, ami elveszi az étvágyad. De ami a legfontosabb: ne kezdj el enni SEMMIT, mert ahogy egy falat éri a szádat, utána nincs megállás. (Persze ezt a nasira értem, nem a normális étkezésekre) Inkább igyál vizet, rágózz, moss fogat, vagy egyél meg egy kiló almát, annyira el fogsz telni, hogy nem fog kelleni más.
2010. márc. 25. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:

milyen a testalaktod?

mert én vékony vagyok,ha megzabálok 3 tábla csokit,meg 5 szelet zsiroskenyeret,meg ....plussz 2 kiló nem baj...

ha viszont nem szeretnél hizni,egyél almát...

és ne tart otthon édességet,meg ne legyen tele a hűtő...

2010. márc. 25. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én imádok enni!!! Persze nem szó szerinte degeszre eszem magam! De én neked tudod mit javasolnék? Mostmár kint süt a nap, szép idők vannak. menj a barátnőjeidhez..látogasd meg..régen látott ismerősőket is. Sétálj a városba..egyszóval keress magadnak elfoglaltságot. Bármit..csak ne űlj otthon! Mert otthon vagy és unatkozol és akkor csak arra gondolsz h jajj ezt is megennéd meg azt is...Ruccanj ki valamerre még ma!!
2010. márc. 25. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
nálam is előfordul az ilyen.tudom,hogy nem szabad annyi ennem,de addig mondogatom magamnak,hogy ott van megeheted,hogy nem bírom tovább és full zabálás.utána persze rosszul vagyok.De van megoldás! egy ideje nem veszek chipset,csokit,semmi édességet,így amikor rámtör az ehetnék nincs mihez nyúlni,kénytelen vagyok magam elfoglalni valamivel.persze megindultak a kilók lefele,ami kitartást ad,hogy még csak rá se nézzek az ilyen dolgokra.tegnap leraktak elém egy tányér süteményt,és semmi késztetést nem éreztem,hogy megkóstoljam.szóval kitartás!
2010. márc. 25. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Cserélünk? 160 centihez 41 kiló vagyok, és nagyon szívesen meghíznék, de egyszerűen nincs étvágyam, hiába szedek rá vitaminokat.
2010. márc. 25. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)

Utolsó, cserélhetünk, örülnék neki! Én 161-hez 60 vagyok. :(

2010. márc. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!