A gerincferdülés 19 évesen még korrigálhato-e (úgy értve végleges javulás a cél. ) és várható még romlás ezek után?
Figyelt kérdés
Elvileg csak enyhe ferduletem van, azonban én, ahogy szétnézek a netes világban, sajnalattal látom, hogy sorozatban kezelik félre az embereket a kisebb videki orvosok es félek, hogy nálam is ez a helyzet, mivel a doktornő még a röntgenemet se nézte meg csak a papírt amit kiadtak róla... Ami kb egy sor, fél mondat. Ezt hogyan tudja hozzavetni az elozo eredményeimhez? Gyermekosztalyon is megvizsgaltak, usszon, tornazzon es már johettem is kifelé.2015. dec. 31. 22:32
1/5 anonim válasza:
mik az előző, új eredményeid? nem mindent írnak rá amúgy.
Mit sportoltál?
Mi a kérdés szilveszterkor?
Rákerestél, van-e hasonló kérdés?
2/5 anonim válasza:
Javaslom, hogy nézz utána a Schroth-terápiának. A kissé maradi, körbe-körbe járogatós, váltott karral az égbe nyúlós SZTK-s, iskolai gyógytestneveléssel szemben keményen megdolgozza a mély hátizmokat, ráadásul külön figyelmet fordítanak arra, hogy a lehetőségekhez képest visszaállítsák a szervezetben a felborult egyensúlyi helyzetet, amennyire az lehetséges. Gondolok ez alatt arra, hogy megtanítanak a helyes tartás elsajátítására (még a kézfej tartására is), a görbülettel ellentétes, következésképpen rosszul fejlődő oldal felhozására stb.
3/5 anonim válasza:
A 22:50-es vagyok: esetleg tudnak ajánlani valóban jó orvost is.
4/5 anonim válasza:
felejtsd el a Schroth-terápiát és gyógytornát, amíg tudsz sportolni.
edzél, hátha most a fájdalom rávesz.
fel kell szedni pár kg izmot, az úszást is azért mondják.
Ha elhiszed, hogy a kézfej helyes tartása segít, akkor még nem fáj annyira, hogy edzél.
5/5 A kérdező kommentje:
Aki válaszolt annak írtam privátot..
Továbbra is várom a válaszokat (A KÉRDÉSRE)! :))
2016. jan. 1. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!