Attól lehet valakinek baja ha pl minden éjjel fent van valaki hajnali 4-ig és kockul?
Figyelt kérdés
Mert az egyik barátom minden egyes este fent van hajnali 4ig és 12kor szokott kelni :D2015. dec. 31. 00:18
1/6 anonim válasza:
Ha megvan a 8 óra alvás akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Én szinte mindennap fenvagyok félegy eggyig és 6kor kelek
4/6 anonim válasza:
Én is simán fent vagyok 2-3-ig, néha akár még 4-ig is, és 10-11, vagy néha akár 12-ig szoktam aludni.
5/6 anonim válasza:
Elég sok éve csinálom ezt. Nekem rossz, mert utálok későn kelni (igazából olyannak kellett volna születnem, akinek 3 óra alvás elég, volt pár ilyen ismerősöm), elrontja a napomat, plusz ha 2-3-ig nem fekszem le, nem lesz elég energiám másnap. Iszonyú. Főleg, ha gyk-zok és animét nézek, s nem rajzolok, designolok és programozok... De úgy sem jó. Alkalmilag persze nem gond, feküdtem már reggel 7-kor is egy-egy hangulatos játék (Half Life 2, de a végén hiányérzetem volt) vagy emailírás után (110 kB tiszta szöveg, sok-sok éve, vagy 6 órán át írtam)...
Biztos van, akinek OK így is. Nekem több okból nem mindegy, mikor alszom. S napelemes vagyok, télen utálom átaludni a napos órákat...
6/6 A kérdező kommentje:
Én is fent szoktam lenni mondjuk de eddig nem éreztem semmi olyat :D
2015. dec. 31. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!