Extraütések terhesség alatt volt valakinek?
Kb. 1.hónapja rendszeresen megérzem az extraütéseket. Van amikor napi 15-20 ütés, de van olyan is mikor óránként kb.10 ütést is.Kicsit több mint 2. éve voltam 24. Holteren, sziv UH. n, minden rendben volt. Akkor is extrak miatt kerestem fel orvost. Az ütések mellé csak félelem, ijedtség társul. Rossz kőzérzet stb... nem!Szedek vas tablettát, magnézium pezsgőtablettát, de semmi változás!
Volt valakinek hasonló problémája?
18.hetes km. (3.ik gyerkőc)
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Szívdobogásokra?
Amúgy ha igen, akkor persze, éltem át hasonlót a terhességem során. Úgy hívják, hogy pánikbetegség. Végig kísérte az egész terhességemet, illetve utána is jó néhány hónapomat. Szerencsére a háziorvosom nagy segítségemre volt, ahogy megosztottam vele a problémáimat természetesen, miután egy csomó kivizsgálásra elküldött és kórházba mentem, pszichológushoz jártam, illetve jógáztam. Már jó ideje teljesen rendben vagyok.
Neked is erős szívvel tudom ajánlani!
"Pánik szerű problémáim nincsenek. "
"Az ütések mellé csak félelem, ijedtség társul."
Ez a két mondatod kicsit ellentmond egymásnak. Nálam is így indult, aztán tovább fejlődött, kinőtte magát pánikbetegséggé. Szóval mielőtt még nagyobb gond lenne, tényleg nagy segítség lenne, ha ezt sem zárnád ki és még időben ha úgy van, akkor szakemberhez fordulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!