Milyen drogból főznek teát? Milyen nevek vannak? Mik az áraik? Hogyan segíts valakinek ha nem akarja?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,sejtésem szerint mákteázik.
De nem biztos. Annyi biztos,hogy teát szokott emlegetni.
Esetleg van más is amit így hívnak?
Kb tudom,hogy ennyi pénzt költ el,így érdekelne az ára,hogy rájöjjek mivel állok szemben.
Féltem. Próbáltam vele már beszélni,de tagadja,viszont egy közös ismerősünk hallotta,hogy ezekről beszélt egy társaságban. Látszik is néha rajta,hogy nincs tiszta állapotban,olyankor azt mondja "csak füvezett".
Mit tehetnék?
2015. dec. 30. 12:22
1/1 anonim válasza:
Fűből is lehet teát főzni. 1 gramm ára 2000-2500 Ft, amiből kb. 2 csésze teát lehet főzni. Hatásra gyengébb, mint a máktea, inkább csak megnyugtat és kellemes érzéssel tölti el az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!