Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hidegvizes fürdőtől vagy...

A hidegvizes fürdőtől vagy hideg-meleg váltózuhanytól tényleg megállhat a szív?

Figyelt kérdés

Lefogytam magamról a 20kg feleslegem és nagyon enyhén megnyúlva maradt a bőröm.A háziorvosom azt mondta hogy ilyen enyhe esetben a hideg-meleg váltózuhany fél év alatt szinte teljesen helyrehozza majd.

Olvastam olyat hogy extrém esetben szívmegállást is okozhat.Mit lehet erről tudni?

Illetve nem biztos hogy számít de a vérnyomásom elég alacsony,gyakran megszédülök!

2015. dec. 28. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem amire te gondolsz, az extrem nagy hofok elteres valthatja ki olyan embereknel, akiknek nem olyan eros a szivuk. pl. van egy gyengebb szivu ember, aki szauna utan a jeges vizbe ugrik fejest. hat ebbe meg egy erosebb, jobb allapotban levo szivu ember is siman belehalhat.

attol, ha a zuhany alatt allva valtozuhanyzol, nem lesz semmi bajod. persze ne jeghidegrol tuzforrora csavard, mert akkor meg is eghetsz! finoman csinald.

2015. dec. 28. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg nem hallottál még róla? Pedig minden nyáron, minden egyes nap elmondják, hogy felhevült testtel ne ugorj be a vízbe.

Egyébként otthon, ha magadnak csinálod nem lesz baj. Nem akkora víztömeg és nem olyan hirtelen vált hőmérsékletet, arról nem beszélve, hogy jobb ha csak a kényesebb területeken alkalmazod, nem az egész testeden.

2015. dec. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!