A hidegvizes fürdőtől vagy hideg-meleg váltózuhanytól tényleg megállhat a szív?
Lefogytam magamról a 20kg feleslegem és nagyon enyhén megnyúlva maradt a bőröm.A háziorvosom azt mondta hogy ilyen enyhe esetben a hideg-meleg váltózuhany fél év alatt szinte teljesen helyrehozza majd.
Olvastam olyat hogy extrém esetben szívmegállást is okozhat.Mit lehet erről tudni?
Illetve nem biztos hogy számít de a vérnyomásom elég alacsony,gyakran megszédülök!
szerintem amire te gondolsz, az extrem nagy hofok elteres valthatja ki olyan embereknel, akiknek nem olyan eros a szivuk. pl. van egy gyengebb szivu ember, aki szauna utan a jeges vizbe ugrik fejest. hat ebbe meg egy erosebb, jobb allapotban levo szivu ember is siman belehalhat.
attol, ha a zuhany alatt allva valtozuhanyzol, nem lesz semmi bajod. persze ne jeghidegrol tuzforrora csavard, mert akkor meg is eghetsz! finoman csinald.
Tényleg nem hallottál még róla? Pedig minden nyáron, minden egyes nap elmondják, hogy felhevült testtel ne ugorj be a vízbe.
Egyébként otthon, ha magadnak csinálod nem lesz baj. Nem akkora víztömeg és nem olyan hirtelen vált hőmérsékletet, arról nem beszélve, hogy jobb ha csak a kényesebb területeken alkalmazod, nem az egész testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!