Ha befogom az orrom és fújok, a levegő kijön a fülemen. Ez probléma?
Ha kijön az gond. Oké, hogy belülről nyomást érzel ilyenkor ( így szokták elmulasztani ha be van dugulva a fül), de ha kijön a levegő, akkor sérült lehet a dobhártya.
Mutasd meg dokinak!
Gond! Normál esetben nem jön ki :)
De gondolom, csak kamu, legalábbis a Nicky Minaj kulcsszóból ítélve :D
Rosszul értelmezed. Az igaz hogy ha befogod az orrod és erősen fújsz akkor ugye a füleden úgy érzed mint ha ott jönne ki a levegő pedig valójában nem csak levegő jut a dobhártyád felé ami kitágítja a hallójáratot és jobban hallasz tőle.
Én amikor régen orvoshoz jártam állandóan mert gond volt a hallásommal akkor alapos fülkimosás után úgy hogy kiszúrták a dobhártyámat a mosás miatt egy levegő fújtatót helyezett dokinő az orromra és azzal fújt bele erősen nekem meg ki kellett fújnom ezt így egyszerre tette meg és ezzel jelentősen jobb lett a hallásom. Mivel nekem amúgy sem teljesen egészséges a fülem így ha úgy érzem ezt a módszert többször kell alkalmazzam hogy minden jó legyen. A levegő nem jön ki de tágul a hallójárat. Ha viszont tényleg úgy érzékeled hogy jön ki a levegő akkor valóban dobhártya problémád van amit javaslom mielőbb nézesd meg orvossal. Bár akkor fájdalmat éreznél és be lenne gyulladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!