Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek már, hogy teljesen...

Mit tegyek már, hogy teljesen ki tudjam kakilni magam?

Figyelt kérdés

Minden nap megyek, de mindig érzem, hogy még van bennem, de nem jön ki. Estére pedig csak felpuffadok, mert sehogy sem tudom kikakilni a maradékot.

Ittam már langyos sós vizet, langyos citromos vizet, savanyú uborka levet, masszíroztam a hasam, ugráltam, szilvalekvárt is ettem már, sőt már egy kúpot (glicerines) is felraktam, de egyszerűen semmi. És minden nap ez megy. Elegem van.

2010. márc. 24. 11:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
KÉT NAPIG NE EGYÉL SZÁRAZAT, CSAK FOLYADÉKOT, ROSTOSLEVET(100% OSAT)
2010. márc. 24. 11:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Szuztea kapszula, es sok folyadek!!!
2010. márc. 24. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Igyál meg reggel és este egy csésze kamilla teát.
2010. márc. 24. 12:00
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A ne egyél szárazat az mit takar? Azt, hogy tényleg ne egyek semmit, csak igyak?

A szűzteától nem lesz rögtön hasmenésem? Vagy ez hogyan működik? Ha megiszok egy csészével jobb ha aznap otthon maradok, vagy ennyire nem vészes?:)

Kamilla teával már próbálkoztam, nem sok eredménnyel.

2010. márc. 24. 12:06
 5/16 anonim válasza:
Én rendszeresen így járok.Volt egyszer, hogy 1 hétig nem volt semmi, aztán így begörcsölte, hogy másnap nem tudtam menni dolgozni. Kihívtuk az ügyeletet, aditt ricinust azt kellett meginnom. az meg csak csikart kavart, görcsöltem, de ezzel is csak 2 nap mulva sikerült először. Ráadásul ez valami olyan ricinus volt, amit műtétek előtt szokltak adni a betegeknek, hogy teljesn kiürűljön. Na nekem ez 2 napba telt. Rohadt sz@r volt. de SIKERÜLT. Persze ezzel nem megíjeszteni akarlak, de tényleg igyál sok folyadékot hátha segít.
2010. márc. 24. 12:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem a szűzteától szülési görcseim voltak, de huzatosra fostam magam:-))
2010. márc. 24. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Borzasztó íze van de hatásos, ricinus olaj a patikában lehet kapni, elég egy kis kanállal beveszel belőle és rövid időn belül sikerül elvégezned a dolgod.

2010. márc. 24. 14:07
 8/16 anonim ***** válasza:
En a szuztea kapszulara gondoltam, Nekem az kb, fel nap mulva hozta meg a kello hatast!!!
2010. márc. 24. 18:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Fél nap? Az sok, akkor addig el sem tudok indulni otthonról? És a ricinus olaj? Az rögtön hat, vagy az is fél nap?
2010. márc. 24. 23:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ide ricinus meg ilyesmi, már bocsánat neked nem szorulásod van,

épp elég ,hogy két -3 napi csak folyékony táplálékot fogyasztasz. 100%-os rostos lé, joghurt, sovány tej, víz,

arra kell figyelni, hogy a kalória legyen meg ebből is legalább 1200 /nap

2010. márc. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!