Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkar gipsz levétel után ti...

Gyümölcskosár kérdése:

Alkar gipsz levétel után ti hordtatok egy ideig fáslit, vagy egyéb rögzítőt?

Figyelt kérdés
Harmadik teniszkönyök műtétem volt pont 1 hónapja. A héten szerdán vették le a gipszet. Azóta fáj a karom, és a műtét helye . A vágás a csuklóm alatt, az alkaromon van oldalirányban. Estére fáslizom nappal rögzítőt hordok, mivel fáj ezek nélkül, és nem is lehet erőltetni. A gyógytornát megkezdtem. Az orvosok többsége ellenzi a rögzítőket, a gyógytornászok meg javasolják. Kinek van ebben tapasztalata? És ki használt rögzítést gipsz után? Természetesen nappal néha leveszem a rögzítőt, hogy tornáztassam a kezem. A házi munkákra is javasolják a rögzítést. Mi a véleményetek kell rögzítés, vagy nem?
2015. dec. 18. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Kell a rögzítés körülbelül 2 hónapig a gisz levétele után.
2015. dec. 18. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, én hordom van egy sínes rögzítőm, éjszakára meg fáslit használok. De az orvosok, többek közt az enyém is aki műtött miért nem ajánlják? Ezek szerint te is használtál. És jobb volt úgy a karodnak? Fájt rögzítő nélkül?
2015. dec. 19. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!