Mi a teendő, ha egy nem helyettesíthető hatóanyagú vérnyomáscsökkentő gyógyszer eltűnik a patikákból?
Figyelt kérdés
Konkrétan Depressan 0.25-ről van szó,(Dihidralazin-szulfát).
A klinikai kardiológus szerint szedjek kevesebbet, így a meglévő mennyiségem tovább tart, hátha hamarosan újra kapható lesz. Sajátos megoldás! Egyébként a német TAKEDA gyár készítménye. Már írtam mindhárom magyar gyógyszernagykernek, de még nem kaptam semmilyen konkrét választ!
2015. dec. 17. 21:14
1/3 anonim válasza:
Néha sajnos előfordul. Még ennél fontosabb gyógyszerekkel is. Ez van...
2/3 anonim válasza:
Vérnyomáscsökkentőből sokféle jó van forgalomban. Nem lehet levenni az adagot, mert akkor felmegy a vérnyomásod. Nekem a Cozaarról váltotta le a kardiológus a Valsacorra. Ez utóbbi nem okoz allergiát és mellékhatást.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,egyébként most találtam a Hungaropharma nyíregyházi raktárában, 55 dobozt tartanak nyilván, nem tudom, hogy kaphatnék belőle?(Mi mi mindenre jó a Google??)Telefonálni fogok!
2015. dec. 17. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!