Mi lehet az oka ritkás hajamnak? (24/L)
Bennem is az a kérdés merült fel elsőként, hogy vizsgálták-e a pajzsmirigy funkcióidat.
Ha igen, megírnád, hogy mennyi volt a TSH-d?
A szemöldököd is kiritkult esetleg valamilyen mértékig, vagy az olyan, mint régen?
Köszönöm a gyors válaszokat! Nézettem TSH-t is, 3,2 lett. A szemöldököm sem túl sűrű, bár régen az is elég "bozontos volt", de betudtam a szedegetésnek a ritkulását, volt egy időszak, hogy csak egy csíkot hagytam meg belőle...
A próbálgatáson már nagyjából túl vagyok, jelenleg a Plantur sampont használom, Alpecinezek, meg a Vichy 30ezres Dercos hajnövesztőjét kenegetem a fejemre (bár enyhe túlzás ez az ár), meg Revalidot szedek 2 hónapja. Valóban tele vagyok babahajjal, de a fejbőröm itt-ott még mindig kilóg és 2 hónap után már nem kéne neki. Ja, és egyébként borzasztóan stresszes vagyok, főleg az utóbbi egyetemi években...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!