Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Mit lehet tenni...

Mitől van ez? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Már olyan idegesítő...13 éves lány vagyok 157cm és 69kg. Nem is eszek sokat, odafigyelek, hogy mit eszek, mozgok is. Mégis olyan széles a seggem meg a csípőm is(és ezt én mondom :D), nem annyira amennyire kéne hanem sokkal jobban. Nem tudom miért...pedig a hasam nem is olyan nagy. Én nem is hájas vagyok, nem tudom mi lehet ez vagy, hogy mitől van. Mindig nagyobb nadrágot kell venni, mert nem ér össze a vastag csípőm miatt, persze amikor futok vagy valami csak csúszik...mit tehetek ez ellen?

Csak őszinte és kicsit ideges vagyok, mert ez így nem mehet tovább -.-" :D

13/L

2010. márc. 23. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Te még nőni fogsz, és nyúlni fog az alakod is. Egyszerű a megoldás a bluzod alá vegyél fel nadrágtartót, ki látja senki és annak a csíptetőjével szépen rögzíted a nadrágodat.
2010. márc. 23. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
ezt úgy hívják, körtealkat. te nem a hasadra hízol, mint az almák, hanem a combodra és a fenekedre, csípődre.
2010. márc. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!