Valaki ért a vérképhez? SOS!
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy csináltattam vérképet van egy csomó szám meg érték de nem tudom, hogy mit jelentenek.Ha ide beillesztem valaki tudna rá válaszolni?2015. dec. 13. 10:30
1/7 Molyember válasza:
Ha rákeresel a vérképeden szereplő szavakra, kódokra, meg tudod nézni te is, hogy mit jelentenek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kerestem de sajnos csak olyat dobott ki aki kérdezte. Nem találtam ilyen oldalt ahol leírja pontosan, hogy mit is jelent :(
2015. dec. 13. 11:34
3/7 anonim válasza:
Javaslom, hogy végezd el az egyetemet, akkor lesz halovány fogalmad, mi mit jelent.
Mások 10-15 évet tanulnak azért, hogy az adatokat és azok összefüggéseit elemezni tudják.
4/7 anonim válasza:
A leleten, amit kaptál elvileg megvan adva a referenciatartomány. Ha a te értéked ebben az intervallumban van, akkor az jó, ha nem akkor ott baj van. Hogy mennyire van baj, azt tényleg csak az orvos tudja.
5/7 anonim válasza:
Ha leírod azokat az értékeket, amik kórosnak vannak jelölve, mert kívül esnek a referenciatartományokon, akkor megmondom, hogy mit jelentenek és van-e annak az eltérésnek jelentősége.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Fehérvérsejtszám : 4.4-11.3 / 11.4 lett. /+/
NEUT : 50-70 / 73.2 lett. /+/
Lymph : 25-40 / 18.7 lett. /-/
EoSIN : 1-4 / 0.6 lett. /-/
NEUT absz. : 2.2-7.9 / 8.40 lett. /+/
Az utolsónak nagyon köszönöm ha válaszol, megy a zöld pacsi :)
2015. dec. 15. 11:51
7/7 A kérdező kommentje:
Illetve ezt kifelejtettem.
SGOT : 3-40 / 43 lett. /+/
SGPT : 3-41 / 92 lett. /+/
2015. dec. 15. 11:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!