Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ön szereti a tejet?

Asdshshdas kérdése:

Ön szereti a tejet?

Figyelt kérdés
A kommenteket várom! :3 mert én nagyon szeretem a kakaót is :33

2015. dec. 11. 21:52
 1/7 gergoo12 válasza:
Te kedves és boldog és elélvezett hülyegyerek ezt miért írtad ki és egyébként nagyon szeretem a tejet és a kakaót is de én inkábbbbbbbb kávét iszom.
2015. dec. 11. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves Hölgyem vagy uram!kijelentem hogy énis szeretem a kávét de a kakaó meg a tej az K***a finom!
2015. dec. 11. 21:56
 3/7 gergoo12 válasza:
Ha én kávét iszom akkor elélvezek és naponta 12-13 nőt baszok fel és kb ugyan olyan érzés és te hülye van a kávéban legtöbbször tej és van olyan is hogy kávés kakaó és abban mindkettő van és meg fognak baszni az oldal csinálói hogy ilyen értelmetlen szar kérdéseket teszel fel kedves és elélvezett hülyegyerek.
2015. dec. 11. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A tejet tejes ételekhez használom, vagy kakaóként iszom, úgy szeretem. De mint egyszerűen csak tejet nem.
2015. dec. 12. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Iven és minden tejterméket.
2015. dec. 20. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Huhh... nem hittem, hogy ilyen sok válasz fog érkezni :"D
2015. dec. 21. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen imádom a dobozos tejet(a tehentejet azt nem) szinte mindenhez es mindennap fogyasztok. Rengetek tejet,joghurtot,kefirt fogyasztok
2017. jún. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!