Ínhüvelygyulladás lábban?
Figyelt kérdés
Azt hittem, ínhüvely gyulladás csak kézben lehetséges? Már több mint 1 hete fáj a lábfejem, menésnél, alaphelyzetben is, nyomásra is. Nem ütöttem meg. Kicsit fel is van dagadva. Tudom, semmit nem csinál vele az orvos, de ha nem múlik, el szeretnék menni hozzá. Viszont nem tudom, ilyen esetben sebészetre vagy ortopédiára kell menni?2015. dec. 10. 12:37
1/1 anonim válasza:
Orthopédiára beutaló kell háziorvostól, vagy reumára tartozik, de oda is beutaló kell. Persze majd a háziorvos eldönti, hogy milyen vizsgálatokra küld, menj előszőr hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!