Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elérni hogy a...

Hogyan lehet elérni hogy a herék és a herezacskó tartósan megnőjön? (a szokásosnál nagyobb legyen)

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó pár tégla, rákötöd, csak megnyúlik, sőt még le is szakad
2010. márc. 22. 18:35
 2/8 anonim válasza:

Nyujtogasd a herezacskódat az ujjaiddal.

A herédet meg üssed, hogy bedagadjon.

2010. márc. 22. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, okosak vagytok
2010. márc. 22. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
kösd fel magad a zacsidál fogva, közben erősen szoritsad :D Remélem sokat tudtam segiteni te #°%,!
2010. márc. 29. 10:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ görény. Bár nem hiszem ,hogy teljesen magyar vagy, hiszen a zacsidál szót nem találtam a magyar szótárban. IQ fighter
2010. márc. 29. 14:37
 6/8 anonim válasza:
Miért is akarod megnövelni? Amúgy az ütögetés nem volt akkora baromság, mint aminek hitte az írója, valóban beválik, de csak rövid ideig van hatása. (1 nap max)
2010. márc. 29. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem menj el az urológushoz és teljes komolysággal add elő neki kérdésedet.A pénisz megnagyobbítására már többféle eredményes módszer is létezik, nem hinném hogy ne tudnák a herezacskódat is megnövelni valamilyen módszerrel.Azt hogy a heréket mivel lehetne megnövelni hát arrol fogalmam sincs.

De ugy mellékesen megkérdezem hogy miért akarod?

2010. márc. 30. 08:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen kicsinek tartom
2010. márc. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!