Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hányhattam fémes ízűt?

Mitől hányhattam fémes ízűt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rá büszke, de szombaton ,,kicsit" ünnepeltünk, és jobban fel öntöttem a garatra a kelleténél, így vissza is jött egy része.

Tudom, hogy gusztustalan a kérdésem, meg már mindegy, mert jól vagyok, de akkor is érdekes...

Egész délután vodkázgattam, aztán megittam egy sört, és elég sok vörösbort.-Na igen, a sorrend és a keverés...

És az az érdekes, hogy közvetlen fél órával hánytam, miután az utolsó pohár bor lement, és az volt az utolsó ital amit ittam az nap este. Ahhoz képest tök átlátszó cucc jött belőlem, ami nem volt olyan sok, és egyáltalán nem savas. Mint mondtam, ilyen iszonyú kellemetlen fémes ízt éreztem, amitől aztán egyre inkább további hányingerem lett, és már csak az undorító íz érzése miatt is rám jött. Elég fura volt, hogy a piának (vörös bornak) semmi nyoma nem volt, pedig valami csak megindította, és az volt az utolsó italom.

Nem a hányáson csodálkozom, mert aki részeg, az így jár, hanem kicsit megijedtem az állagán, és az ízén, mert ilyet még egyszer se tapasztaltam. Utalhat valamilyen betegségre esetleg a nyálszerű, egyáltalán nem gyomorsavas, áttetsző, és undorító fémes ízű hányás? Kb. olyan ízt éreztem, mint egy fémpénznek a szaga.

Bocsi, azoktól akik undorodnak, és kérem kötözködők ne írjanak, olyanoktól várom a választ akiknek van ehhez hasonló tapasztalata! Köszönöm!

2015. dec. 8. 00:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!