Csontkovácshoz menjek, ne menjek?
Hát, figyelj, ezt a kérdést kár volt feltenned. Mert a népesség fele azt hiszi, hogy a csontkovácsok tönkreteszik az embert, a másik fele meg tudja, hogy jót tesznek. Ez a két ellenpólusú hit kilóra pont kiegyenlíti egymást. :)
Akihez én jártam, arról persze senki sem állította, hogy tönkretett volna valakit (már a 80-asokban is rendelt, iszonyú tömeg állt nála - aztán ma már a tanítványa dolgozik). Én meg a traumatológiai intézetből elbocsátva azzal a kedves szöveggel, hogy amíg még vannak panaszmentes időszakok, addig ne menjek kés alá, elmentem végső elkeseredésben a csontkovácshoz, és 5 perc alatt helyrerakott. :D
De mondjuk annyit tudni kell, hogy a csontkovács nem hozza helyre azt, ami a kiakadás oka, tehát kinyúlt szalagok, stb. Én 15 évig évente egyszer kénytelen voltam elmenni, eleinte 3 hét fekvés után, a vége felé meg csak árnyalatnyi kellemetlenséget érezve. Ezen utolsónak is kb 10 éve már.
És mondjuk a rendesebbje megmondja, ha nem tud javítani a dolgon. De hát csontkovács is van jó is meg nem jó is, mint agysebész, sajtkészítő vagy lelkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!