Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Valaki segítsen...

Mit csináljak? Valaki segítsen légyszives

Figyelt kérdés
Elköszöntem mindenkitől aki fontos számomra, elterveztem mindent. Tudom, hogy már nincs visszaút. Most mégis úgy érzem, hogy mégse ezt szeretném...
2015. dec. 5. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért nincs senkid, ha van barátod?
2015. dec. 5. 23:16
 12/12 anonim válasza:

Jesszusom, és ezért?

Elmesélek egy sztorit.

a barátnőm összejött egy sráccal, nagyon nehezen nyomult rá hónapokig.

A srác, végül felment hozzá, persze ő készült, főzött, stb.

Kb két-három óra múlva, sírva hívott, hogy "meegerőszakolt". Kiderült, hogy a bejárati ajtótól keresztülértek a lakáson, mire végzett...

Én persze, hogy oké, azonnal hívjuk a rendőrséget, megoldjuk, elmegyünk orvoshoz, stb. Sírt, de letette a telefont.

Fél óra múlva felhívott, hogy

- szerelmes vagyok.

?

Szóval, az, hogy leitatott, igazából, egy macsó dolog, és nem bűn egy macsónak bedőlni, hanem ettől az.

DE tanulópénznek jó, ez nem neked való, és ennyi.

Nem kellett volna, nem kellett volna. Hát mi nem kellett volna? Van, hogy az ember :) magában piromkodik, de ilyenekért, nem illik magunktól eldobni az életet.

:D

Adhatnál egy esélyt egy jobb szexre. :D

2015. dec. 5. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!