TB támogatás? Havi elmaradás visszafizetése?
2 éven belül 3 költözés, nyakba varrt tartozás, pénzügyi-magánügyi problémák, kirúgás, behajtó, szóval kérlek, kerüljétek a köpködést, most nem ez a fontos.
Dolgoztam tavasszal egy cégnél, azzal együtt meglesz az egy év munkaviszonyom. Onnan viszont (félreértések miatt) hamar kirúgtak, a munkaügyön már nem voltam regisztrálva, tehát azóta a mai napig nincs tb-m. Most nagyon úgy néz ki, hogy kelleni fog. A párommal élünk együtt apró fizetésből (100 e ft), ő dolgozik, én itthon vagyok (több elutasított munkahellyel) a közös albérletben. Azt olvastam, ha bemegyek a munkaügyre, és regisztráltatom magam, egy évvel jár 90 nap tb... és ha az lejár? Kifizettetik velem az elmúlt hónapok tb-jét? Ha hirtelen találok munkát, akkor mindent ők fizetnek? Hogy megy ez? Teljesen tanácstalan vagyok már. Kérlek, segítsetek. Köszönöm szépen. L/23
5: igazad van, ez egy nonszensz, elvegre azert fizet az ember jarulekot aktiv koraban, hogy amikor szuksege van ra, akkor ellatast kapjon.
De azert arra felhivnam figyelmed, hogy mar jo ot eve nem az oszodi boszme futja az amokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!