Alexaa* kérdése:
Folyton hányingerem van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy pár napja elkapott egy betegség hasmenésem volt, lázas voltam. Akkor kezdődött az, hogy hányingerem lett. De sose hánytam, és mindig vettem be mellé gyógyszert. Ha nem gondolok rá elmúlik. Utálok hányni, és félek is tőle. Elötte is volt, hogy csak úgy néha rámtört a hányinger de akkor egy idő után elmúlott, most viszont csak kínoz és ha egyedül vagyok akkor a legroszabb mert csak arra gondolok. Anyukám, és a mamám szerint csak beképzelem, és énis erre gondolok de ez egyszerűen szörnyű. Mit tehetnék? Aki volt már hasonló cipőben kérem segítsen, ha tud.2015. nov. 30. 17:07
1/1 anonim válasza:
Van mostanában egy vírus, ami hányingert, hányást, lázat, hasmenést okozhat. Magától elmúlik 3-4 nap alatt, kezelést nem igényel. Ha a hányinger mint panasz zavaró, a Daedalon segíthet (tabletta vagy kúp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!