Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mehetek masszazsra ha a hatam...

Mehetek masszazsra ha a hatam pattanasos?

Figyelt kérdés
24 eves vagyok, korabban azt mondtak h majd elmulik de meg mindig olyan a hatam. Nem oriasiak de nem szep a böröm, foltos, heges, van nehany piros potty. Nagyon szegyellem, nyaron sem szoktam ujjtlant felvenni. Szerettem volan elmenni egy török furdöbe ami egybe van kötve masszazzsal. Elmehetek vagy csunyan fognak nezni ram? Köszönöm
2015. nov. 28. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

mehetsz

de én masszázstól függetlenül azt javasolnám, hogy menj el kozmetikushoz előbb, aki eltünteti a pattanásokat :)

2015. nov. 28. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:
mar voltam, ott töltöttem vagy 5 orat aztan par het mulva ugyanott tartottunk...
2015. nov. 28. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

5 órát????

az én kozmetikusom végez a hátammal 1,5 óra alatt

ha ekkora gondok vannak, akkor menj el bőrgyógyászhoz!

2015. nov. 28. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
ott is voltam, de mar feladtam par eve..
2015. nov. 28. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Mehetsz, sőt lehet, hogy még segíteni is fog (vérellátást javítja). A masszőrök, ne aggódj, látnak mindenféle bőrt, sokkal "durvábbat" is.

A pattanás egyébként általában olyan, hogy bőrgyógyászatilag hiába próbálják kezelni, mert nem a bőrnek van baja. A szervezet egésze próbál kivetni magából valamit.

2015. nov. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!