13 éves fiú! Nem növök!?
Figyelt kérdés
Mar rég óta alacsony vagyok általános iskolába 1-2 osztályban még nem de utána nagyon lemaradtam a többiektől 7.osztályos vagyok és(kb 37kg) 140cm. Félek sport tagozatra nem mehetek vagy igen? És van egy lány aki tetszik de csak ha felállnék egy létrála akkor lennék akkora mint ő! Ez szerintem ciki! Hogy tudok ez ellen tenni? gondolkoztam azon hogy genetika de édesapám nem olyan alacsony de édesanyám viszont igen! Akkor nincs is esélyem hogy nagy legyek? Mit kéne tennem? Sokan mondják hogy egyek sokat de nem hiszem hogy ez a gond igaz nem vagyok egy erős(dagi) fiú nem sokat eszem de annyira nem keveset!2015. nov. 27. 22:24
1/3 anonim válasza:
A testmagasság genetikailag meghatározott. Azt szokták mondani hogy a két szülő magassága közötti lesz a gyerek magassága. Lányoknál kicsit kevesebb fiúknál kicsivel több.
Pl. Apa 180 cm anya 160 cm
Akkor a lányuk 160 és 170 cm közötti lesz
A fiúk pedig 170 cm és 180 cm között.
Persze van kivétel, csak általában így szokott lenni.
Magasabbra a genetikailag kódoltnál nem tudsz nőni, de helytelen táplálkozással hátráltatni lehet a növekedést.
2/3 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Iskolai mit mondott?
3/3 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál nem mondta semmit azt mondta egészséges vagyok csak vashiányos az nem tudom hogy befolyásol-e valamit! (kérdező)
2015. nov. 28. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!