Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Szúró érzés a...

Mitől lehet ez? Szúró érzés a bőrömön.

Figyelt kérdés
a hüvelyk ujjamnál ha hozzáér valami akkor olyan mint hogy ha sok kis tüske lenne benne, pedig nincs megnéztem többször is megmostam, semmi bőrpirosodás vagy hólyag semmi sem. EGy két héttel ekezőtt votl egy kiütés a hasamon és az is iylen volt hogy ha hozzáértem vagy a ruha akkor szúró érzés votl de elmúlt másnapra és ezért nem foglalkoztam vele, de msot már zavar, viszont az ujjamon nincs semmilyen kiütés
2010. márc. 21. 11:47
 1/3 anonim válasza:
nem lehet, hogy nem jut elég vér az ujjadba és elzsibbad? Nekem ekkor szokott szúró érzésem lenni. Nézesd meg egy orvossal, nincs-e elzáródva egy ered
2010. márc. 21. 12:12
 2/3 A kérdező kommentje:
kicsit dudorodik ott az erem
2010. márc. 21. 12:14
 3/3 anonim válasza:
akkor menj el az orvoshoz szerintem tuti az ereddel van baj. meg jobb félni, mint megijedni
2010. márc. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!