Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogamzásgátlóhoz miért kell...

Fogamzásgátlóhoz miért kell receptet íratni, miért nem simán bemegy a csaj a patikába?

Figyelt kérdés
Milyen veszélyt rejtene, ha nem receptre lehetne kapni?

2015. nov. 25. 20:02
 1/6 A kérdező kommentje:
72 órás tablettát akartam írni*
2015. nov. 25. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Csomó betegség van, ami mellett nem lehetne szedni, vagy csak fokozott óvatossággal.
2015. nov. 25. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A 72 órás más tészta. Szerintem azt itthon azért nem akarják vény nélkülivé tenni, mert attól félnek, hogy akkor még felelőtlenebbek lennének az emberek és aztán állandóan azt szedegetnék.
2015. nov. 25. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
hát amilyen drága tuti nem szednék azt mindig :D
2015. nov. 25. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem csak egy cukorka, amit bekapsz, ha olyanod van. Komoly mellékhatásai is lehetnek, mind a fogamzásgátló, mind a 72 órás tablettának. Nem jókedvükben szedik a lányok.
2015. nov. 26. 07:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna h nem jo kedvukben szedik. :D De egy 72 orasnal altalaban nem er ra senki huzni az idot azzal h meg elmegy dokihoz azzal is romlanak az eselyei
2015. nov. 26. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!