Fogamzásgátlóhoz miért kell receptet íratni, miért nem simán bemegy a csaj a patikába?
Figyelt kérdés
Milyen veszélyt rejtene, ha nem receptre lehetne kapni?2015. nov. 25. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
72 órás tablettát akartam írni*
2015. nov. 25. 20:03
2/6 anonim válasza:
Csomó betegség van, ami mellett nem lehetne szedni, vagy csak fokozott óvatossággal.
3/6 anonim válasza:
A 72 órás más tészta. Szerintem azt itthon azért nem akarják vény nélkülivé tenni, mert attól félnek, hogy akkor még felelőtlenebbek lennének az emberek és aztán állandóan azt szedegetnék.
4/6 A kérdező kommentje:
hát amilyen drága tuti nem szednék azt mindig :D
2015. nov. 25. 20:08
5/6 anonim válasza:
Ez nem csak egy cukorka, amit bekapsz, ha olyanod van. Komoly mellékhatásai is lehetnek, mind a fogamzásgátló, mind a 72 órás tablettának. Nem jókedvükben szedik a lányok.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna h nem jo kedvukben szedik. :D De egy 72 orasnal altalaban nem er ra senki huzni az idot azzal h meg elmegy dokihoz azzal is romlanak az eselyei
2015. nov. 26. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!