Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csomó a hónaljban. Mivel kenjem?

Csomó a hónaljban. Mivel kenjem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Voltam sebèsznèl a csomóval aki tovább küldött mell uh.-ra. Nem volt semmi, mint kiderült izzadságmirigy durrant be. A helyzet a következő. Mondta hogy ne szőrtelenítsek ès kenjen valami alkoholos dologgal amit elfelejtettem hogy mi..nem emlèkszek rá. :) valakinek ötlet? Mèg eszembe volt ès olvastam is róla de most az istenèrt nem találom. Esetleg gyógyszertárba tudnak ebben nekem segíteni? Köszi a válaszokat előre!
2015. nov. 25. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Solutio antisudorica?
2015. nov. 25. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Valami egyszerubb. Azert koszi hogy irtal. En hibam mert lanyos zavaromban elfelejtettem. Nem volt bonyolult neve. A vegen mondta hogy alkohol. :) majd rajovok valahogy remelem xD
2015. nov. 25. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán 70%-os Etil alkohol?
2015. nov. 25. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem. Pedig itt olvastam.. De nem találom :) szerintetek ha gyogyszertárba megyek ès ott megkèrdezem tudnak segíteni?
2015. nov. 25. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehetett elozo. A gyogyszertarba megkerdeztem es 70% os alkoholt ajanlottak. Megvettem. Koszi mindenkinek. Remelem hasznalni fog:)
2015. nov. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!