Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a legerősebb fű mo-n mert...

Roland mester 74 kérdése:

Mi a legerősebb fű mo-n mert én úgy tudom hogy a white widow! Mi az és mik a mellékhatások és hogy mennyi ideig tart a hatása? Ezen kívűl nagyon kiváncsi lennék a varázsgombára mik a hatásai és hogy meddig tart?

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon szerintem nincsenek ennyire nemesített fajták. Ajánlom figyelmedbe a wikipédia cikkeit a témában, ott elég jól le van írva minden.
2015. nov. 25. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

A legerősebb amit itthon szívtam az WW volt valóban. Ezen kívül egy Black Widowot is kifogtam, de az annyira nem jött be. De elég nehéz ilyen jófélét szerválni, általában magasabb is az ára.

Gombával kapcs.: erowid.org

Tájékozódj :)

2015. nov. 28. 00:16
 3/4 senkise2004 válasza:
Pont tegnap szívtam a white widow-ot, én csak ajánlani tudom! Füvezzetek sokat!! :)
2018. júl. 8. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én white russianből/raspberry kushból fogtam ki kegyetlen erős cigiket, a white widow inkább olyan semleges volt számomra. Ha jó minőségű, akkor 2-3 órát hat intenzíven, utána lejövő. Ha ritkán csinálod, nincs különösebb mellékhatása. A gomba pedig dózistól függően 4-8 órát hat (nekem kb. 5-6 volt, 1g-s dózissal), kitágult tudat, hallucinációk, önkontroll elvesztése jellemző a hatására (+ a feljövőn rosszullét gyakran előfordul).
2022. dec. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!