Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy fokozato...

Miért érzem azt, hogy fokozatosan leépülök szellemileg?

Figyelt kérdés
nem drogozom...
2015. nov. 23. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert kevesebb oxigén jut a szervezetedbe mint amit elhasznál az agy gondolkodás közben.
2015. nov. 23. 16:41
 2/10 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat légyszi!
2015. nov. 23. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:
mi lehet az oka?
2015. nov. 23. 16:42
 4/10 A kérdező kommentje:
lehet alzheimer kórom van? de csak 24 éves vagyok
2015. nov. 23. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
a sok lelkiproblema es a mentalis zavar is okozhat ilyet
2015. nov. 23. 17:02
 6/10 A kérdező kommentje:
hát lehet, hogy nekem is ez okozza, mert ocd s vagyok, és mániás depressziós, és dadogok
2015. nov. 23. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert nagyon valószínű, hogy depresszióval küszködsz. Már a középsúlyú depressziós állapot is sok memóriaproblémával jár.
2015. nov. 23. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
A szellemi hanyatlást az agy folyamatos oxigénhiányos állapota okozza. Ennek oka a táplálkozásban, emésztésben keresendő. A helytelen táplálkozás felborítja az emésztés rendjét, ezáltal olyan anyagok kerülnek a vérbe amik gátolják az oxigén felvevő, és szállítóképességét. Az agy melatonin termelése gyorsabb, mint ahogyan azt a vér képes lenne elhordani onnan, ezért a melatonin beszűkíti a hajszálereket az agyban, hogy még kevesebb vér juthasson az agy bizonyos területeire. Ez a szervezet természetes reakciója a túlpörgés ellen. De viszont idővel könnyen képződhet ez miatt agydaganat. Azt viszont már neked kell tudnod, érezned, hogy melyik stádiumban vagy jelenleg.
2015. nov. 23. 19:21
 9/10 A kérdező kommentje:
mondjuk keveset eszek.. lehet tényleg ez azoka
2015. nov. 24. 07:26
 10/10 anonim ***** válasza:
A helytelen táplálkozáson Én azt értettem, hogy nem rágod meg megfelelően a táplálékot, ezért az nem emésztődik a belekben, hanem csak rothad. Ennek első jele a bűzös, elég sűrűn előforduló végbélgázok. Valamint a nagyon bűzös széklet. Nem az számít, hogy mit eszel, hanem inkább, hogy hogyan eszed! A táplálék az csak is szerves eredetű, és pl. a szalámikban a tartósítószerek (antioxidánsok) lekötik azt a kevés oxigént, amit a folyadékkal viszel be, ezért oxigén hiányában az emésztés tökéletlenül zajlik. Olyan anyagok kerülnek a vérbe, amik gátolják a vér felvevő és szállítóképességét. A vér kevesebb oxigént szállít az agyba, mint amit a beérkező információk feldolgozásához és tárolásához elhasználna. Tehát oxigén hiányában letoporog a gondolkodás. Ennek a következő fázisa, mikor az agy bizonyos területein elhalnak az agysejtek, megindul a dementálódás.
2015. nov. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!