Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jo napot! 2 hónapja küzdünk a...

Kákau kérdése:

Jo napot! 2 hónapja küzdünk a 8 lányom fejtetvességével akinekseggig érö haja van és nagyon sürü! Mászkálnk de lehet csak tudat allatti! Mit tegyek? Segitség!

Figyelt kérdés
Az enyém félhosszu de magamban csak döglött serkéket találok! Próbálltam már mindent tegnaptaláltam benne 3 állatot ami még nem volt fekete de szürkés volt át látszó! Ecetes vizet probálltam rá majd serke fésü! A 2 éves fiamban iscsak serkét találok de hol azállat? Nálam azt érzem
2015. nov. 23. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó napot!

Háziorvos, gyógyszertár, helyesírási kéziszótár, ebben a sorrendben.

2015. nov. 23. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg köszönném ha a beszolásait otthon hintenéd el!!!
2015. nov. 23. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
mert nem igazán látom mit irtam ki mert telorol irtam
2015. nov. 23. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ecetes vízen kívül még mivel kezelted a tetves fejet?
2015. nov. 23. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

"mert nem igazán látom mit irtam ki mert telorol irtam" - De azért a beszólást látod!

Mind a 8 lányod tetves?

Téved az első, de csak a sorrendben.

:-)

2015. nov. 23. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igazad van, de gondoltam előbb válaszolok a kérdésre, aztán említem meg, hogy alig érthető a szöveg. :D

Kérdező! Azért remélem az belátod, hogy nem mindegy, hogy 8 lányod van, nagy 8 éves :)

2015. nov. 23. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Manapság számos bőrgyógyász majonézt ajánl a hajtetű kiirtására és eltávolítására a gyógyszerek helyett (amikkel szemben ráadásul a tetvek is ellenállóvá válnak egy idő után). Ha tetűt irt, ne sajnálja a majonézt, kenje be a hajat és a fejet, majd húzzon rá zuhanysapkát éjszakára. Reggel samponnal mossa le, majd finom fésűvel távolítsa el a hajban maradt tetveket és serkéket. Hét-tíz nap elteltével ismételje meg a kezelést, hogy végleg megszabaduljon a tetvektől.

Ja, és telefonról is lehet normálisan gépelni. Én is épp azt teszem. Igényesség kérdése.

2015. nov. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!