Jo napot! 2 hónapja küzdünk a 8 lányom fejtetvességével akinekseggig érö haja van és nagyon sürü! Mászkálnk de lehet csak tudat allatti! Mit tegyek? Segitség!
Jó napot!
Háziorvos, gyógyszertár, helyesírási kéziszótár, ebben a sorrendben.
"mert nem igazán látom mit irtam ki mert telorol irtam" - De azért a beszólást látod!
Mind a 8 lányod tetves?
Téved az első, de csak a sorrendben.
:-)
Első vagyok.
Igazad van, de gondoltam előbb válaszolok a kérdésre, aztán említem meg, hogy alig érthető a szöveg. :D
Kérdező! Azért remélem az belátod, hogy nem mindegy, hogy 8 lányod van, nagy 8 éves :)
Manapság számos bőrgyógyász majonézt ajánl a hajtetű kiirtására és eltávolítására a gyógyszerek helyett (amikkel szemben ráadásul a tetvek is ellenállóvá válnak egy idő után). Ha tetűt irt, ne sajnálja a majonézt, kenje be a hajat és a fejet, majd húzzon rá zuhanysapkát éjszakára. Reggel samponnal mossa le, majd finom fésűvel távolítsa el a hajban maradt tetveket és serkéket. Hét-tíz nap elteltével ismételje meg a kezelést, hogy végleg megszabaduljon a tetvektől.
Ja, és telefonról is lehet normálisan gépelni. Én is épp azt teszem. Igényesség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!